Ποιοί είμαστε

 

  • Ελληνική πλατφόρμα χονδρικής πώλησης (B2B Marketplace) για καταστήματα λιανικής, εισαγωγείς και παραγωγούς.
  • Σκοπός μας είναι να φέρουμε σε επαφή τους προμηθευτές-χονδρεμπόρους με τα καταστήματα λιανικής, eshops, πωλητές και ιδιώτες. Γνωρίστε νέα προϊόντα και κερδίστε από τις προσφορές μας.

 

  • Καθημερινά οι συνεργάτες μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό προβάλλουν τα προϊόντα τους στις χαμηλότερες και οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Η μεγάλη γκάμα και η ποικιλία των προϊόντων καθώς και η καθημερινή ανανέωσή τους, σας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές και να επιλέξετε τον συνδυασμό τιμής-προϊόντος που σας συμφέρει.

 

  • Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε χονδρική από την γκάμα μας, επιλέξτε τα προϊόντα που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας και αποκτήστε πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας βάση της καθημερινής ανανέωσης των προσφορών, της μεγάλης μας ποικιλίας, των οικονομικών τιμών και της ποιότητας. Επιλέξτε την ελάχιστη παραγγελία βάση group για να δοκιμάσετε και εσείς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Αποστολές καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή αν σας ενδιαφέρουν προιόντα λιανικής που προβάλονται στην ιστοσελίδα με την σήμανση που αναφέρει "Προϊόν λιανικής".

 

  • Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, μπορείτε να τα προβάλετε όλα δημιουργώντας το δικό σας group (shop-in-shop) ή να διαφημιστείτε και να αυξήσετε το πελατολόγιό σας βάση της συνεχούς αυξανόμενης επισκεψιμότητας μας. Μπορούμε να λειτουργήσουμε για εσάς σαν ένας extra πωλητής.

 

  • Ευκαιρίες και προσφορές σε χαμηλές και οικονομικές τιμές προϊόντων ροής, προσφορών και στοκ για επιχειρήσεις, καταστήματα, εταιρίες, eshops και μεταπωλητές. Προσφορές χονδρικής σε αθλητικά παπούτσια και ρούχα, είδη ένδυσης και υπόδησης και σε μεγάλα νούμερα, είδη μανικιούρ-πεντικιούρ, είδη κομμωτηρίου, είδη σπιτιού, διακόσμησης, είδη δώρων, αξεσουάρ, φο-μπιζού, είδη κινητής τηλεφωνίας, gadgets, είδη αυτοκινήτου, παιχνίδια, εποχιακά, ψιλικά, κεριά και είδη γάμου και βάπτισης.

 

  •  Περιηγηθείτε στις κατηγορίες προϊόντων ελεύθερα! Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία στo e-mail:info@e-xondriki.gr ή στα τηλέφωνα:Δευτέρα- Παρασκευή τις ώρες 09:00- 15:00 Τηλ: 6942 980958.
Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.