Παραγγελίες - Πληρωμές
ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Επιβεβαίωση παραγγελίας

Οι παραγγελίες μέσω της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ θα παραλαμβάνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-15:00. Η επιβεβαίωσή τους θα γίνεται αποκλειστικά μέσω email, fax ή τηλεφώνου από την πλευρά της επιχείρησης εντός μίας εργάσιμης ημέρας από τη στιγμή παραλαβής τους. Μετά από κάθε παραγγελία θα ενημερώνεται άμεσα και ο προμηθευτής.
 
Διεκπεραίωση παραγγελίας - Πολιτική τιμών
 
H διεκπεραίωση των παραγγελιών καθώς και η πολιτική τιμών και κόστους μεταφοράς αφορά αποκλειστικά τον εκάστοτε προμηθευτή.
 
 
Ακύρωση παραγγελίας
 
 
H ακύρωση της εκάστοτε παραγγελίας αφορά αποκλειστικά τον εκάστοτε προμηθευτή και τον πελάτη-αγοραστή.
 
Διαθεσιμότητα προϊόντων
 
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ επιφυλάσσεται να ενημερώσει τους πελάτες σε περίπτωση μεταγενέστερης  μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντων αγαθών. Η ευθύνη αυτή είναι αποκλειστικά του προμηθευτή.
 
Πολιτική δειγμάτων
Δυνατότητα δειγματισμού υπάρχει από στιγμή που το προϊόν και το δείγμα βρίσκεται σε διαθεσιμότητα από τον προμηθευτή και υπάρχει συννένεση από μέρους του.
Το κόστος του δείγματος , το κόστος μεταφοράς και ο χρόνος και τρόπος πληρωμής αφορούν αποκλειστικά τον εκάστοτε προμηθευτή.
 
Αποστολή παραγγελίας και κόστος 
Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ κατά την παραγγελία του. Η μεταφορά θα γίνεται είτε με μεταφορική εταιρία επιλογής του προμηθευτή, είτε με άλλη μεταφορική, είτε με μεταφορική εταιρία επιλογής του πελάτη. Αυτό δεν αποκλείει την περίπτωση η παραγγελία να παραδοθεί με μέσα και τρόπους τους οποίους θα υποδείξει ο πελάτης. Τα έξοδα της μεταφοράς του παραγγελθέντος εμπορεύματος του πελάτη βαρύνουν σε κάθε περίπτωση τον ίδιο.
Αν ο πελάτης έχει συνεργασία με μεταφορική εταιρία ή πρακτορείο δικής του επιλογής, ο προμηθευτής μπορεί να συνεργαστεί μαζί τους για τη δική του εξυπηρέτηση. 
 
Σημείωση: Η ελάχιστη παραγγελία είναι ανά είδος ή ανά group προιόντων (ανατρέξτε στo link "Groups" ). Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας. Ο χρόνος και τρόπος πληρωμής αφορούν αποκλειστικά τον προμηθευτή και τον πελάτη - αγοραστή και τη συμφωνία που έχουν συνάψει μεταξύ τους.
 
Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.