Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να γίνω μέλος της e-xondriki;
 
Μόλις εμφανιστεί η πρώτη σελίδα του website, πατήστε την επιλογή που εμφανίζεται επάνω δεξιά «Εγγραφή». Συμπληρώστε τα πεδία με τον αστερίσκο κι επιλέξτε «Αποστολή». Τα στοιχεία σας καταχωρούνται άμεσα και μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στο website, βλέποντας χαρακτηριστικά και τιμές προϊόντων. Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει εγγραφή, μπορείτε να δείτε τις τιμές των προϊόντων μόνο στην αρχική σελίδα του website.
Αν έχετε ήδη κάνει εγγραφή, τότε το σύστημα θα θυμάται τα στοιχεία σας για 48 ώρες και θα σας αναγνωρίζει αυτόματα. Σε περίπτωση που περάσουν 48 ώρες μπορείτε να επιλέξετε την «Είσοδο» και να συμπληρώσετε το email για να υπενθυμίσετε στο σύστημα τα στοιχεία σας.
 
 
 
Τι μπορώ να κάνω αν δεν βρίσκω το προϊόν που ψάχνω;
 
Αν παρά την αναζήτηση στο site δεν έχετε καταφέρει να βρείτε το προϊόν που θέλετε τότε μπορείτε να συμπληρώστε τη φόρμα στην επιλογή " Ζητήστε " ή απλά να μας στείλετε ένα email στο : info@e-xondriki.gr.
 
 
Τι είναι «ο Λογαριασμός μου»;
 
Είναι σαν το καλάθι αγορών που υπάρχει στα ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής πώλησης. Μπορείτε με το κουμπί Παραγγελία να τοποθετείτε εκεί όποιο προϊόν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε, αλλά και να το αφαιρείτε επιλέγοντας το «x» που βρίσκεται αριστερά από το προϊόν. Το ότι έχετε τοποθετήσει ένα προϊόν στο Λογαριασμό σας δεν σημαίνει ότι το έχετε παραγγείλει. Ακολουθεί μια μικρή διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί η παραγγελία.
Έχετε τη δυνατότητα να δείτε τι έχετε επιλέξει και πόσο κοστίζει το καθένα ξεχωριστά και όλα μαζί.
 
 
Τι είναι τα «Groups»;
 
Tα Groups είναι εταιρίες που συνεργάζονται με την e-xondriki.gr. Κάθε Group αντιπροσωπεύει έναν συνεργάτη. Ελάχιστη παραγγελία, η αναφερόμενη ανά Group.  
 
 

 

 

Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.