Αποστολή | Αγαπημένα | Εκτύπωση
Είσοδος Μέλους | Εγγραφή Μέλους
Αρχική Σελίδα
Κατηγορίες Χονδρικής


Ημερομηνία: 11-12-2017

Πληροφορίες
-Όροι χρήσεως και πωλήσεων
-Βήματα Παραγγελίας
-Συχνές Ερωτήσεις
-Παραγγελίες - Πληρωμές
-Τρόποι αποστολής
-Συνδρομή Συνεργάτη
-Επικοινωνία
-Ποιοί είμαστεΗ Εταιρία (Οn-line καταστήματα χονδρικής)

Η e-xondriki είναι μια πλατφόρμα προβολής & πώλησης προϊόντων χονδρικής και λιανικής και υπηρεσιών που ιδρύθηκε μετά από εκτενή και διεισδυτική έρευνα των αγορών της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Σκοπός μας είναι να φέρουμε σε επαφή τους προμηθευτές χονδρικής με τους αγοραστές, δίχως μεσάζοντες, και να προσφέρουμε προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο σε τιμές πλήρως ανταγωνιστικές ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μέλους μας.
 
Η προσφορά των απαραίτητων προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, την κατάλληλη χρονική περίοδο, είναι σημείο κλειδί για μία επιχείρηση.
Η σωστή πολιτική στις προμήθειες και τον εξοπλισμό, συμβάλλει καθοριστικά στη διατήρηση και αύξηση των πελατών της, δίνει ευελιξία στην πολιτική τιμών και ισχυροποιεί τη ρευστότητα της εταιρίας και τη δύναμή της στην αγορά.
 
Η e-xondriki στοχεύει ακριβώς σε αυτή την προοπτική προστασίας και ανάπτυξης. Θέλουμε να ισχυροποιούμε την κινητικότητα των πελατών σας, ώστε να αυξάνετε τους τζίρους σας. Γι’ αυτό δημιουργούμε διαφορετικά μοντέλα προσφορών, που διαμορφώνονται με βάση τις ανάγκες κάθε εταιρίας.
Στην e-xondriki ερευνούμε τις αγορές, προβάλουμε τις πιο συμφέρουσες τιμές στα καλύτερα προϊόντα και προσφέρουμε κάθε υπηρεσία για την εύκολη παραγγελία και διαχείρισή τους από εσάς – ευέλικτα, αξιόπιστα, έγκαιρα.
 

Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, μπορείτε να τα προβάλετε όλα δημιουργώντας το δικό σας group (shop-in-shop) ή να διαφημιστείτε και να αυξήσετε το πελατολόγιό σας βάση της επισκεψιμότητας και της συνεχούς ενημέρωσης που στέλνουμε στα χιλιάδες μέλη μας.  Μπορούμε να λειτουργήσουμε για εσάς σαν ένας extra πωλητής.

 
Στην e-xondriki γνωρίζουμε καλά ότι μόνο αν κερδίσετε εσείς, θα έχουμε πετύχει τον σκοπό μας.

 

 


ΑναζήτησηΟ Λογαριασμός μου
Δεν υπάρχουν προϊόντα.
0Προϊόντα:

0.00€Σύνολο:

Αθλητικά Παπούτσια

Αθλητικά Ρούχα

Αθλητικά Αξεσουάρ

 

 

 

 

 


 

Δήλωση Προστασίας Ιδιωτικού Απορρήτου    |    Η Εταιρία (Οn-line καταστήματα χονδρικής)    |    Όροι χρήσης δικτυακού τόπου

Copyright © 2009 e-xondriki.gr [XTemplate]
  • [] (/home/infocus/public_html/copy.tpl) does not exist

  • parse: blockname [COPY] does not exist